6. 4. 2017.

Обиласци Краљевског и Белог Двора

Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина имају задовољство да позову све заинтересоване грађане да посете Дворски комплекс. Организација редовних тура у сарадњи са Туристичком организацијом Београда се традиционално наставља и то сваког викенда од априла до октобра.
Foto: royalfamily.org

Обиласци Краљевског и Белог Двора организовани су тако да се посетиоци уз пратњу професионалних туристичких водича упознају са историјом, уметношћу и културом у пријатној двочасовној шетњи Дворским комплексом. У тури се обилазе велелепна здања Краљевског и Белог Двора, као и Дворска капела посвећена Светом Андреју Првозваном, Крсној слави Краљевске Породице.
Сваке суботе и недеље од априла до октобра у два редовна термина, од 11 и од 14 часова, Дворски комплекс ће бити отворен за јавност. Такође постоји могућност организације групних посета током радних дана уз претходну најаву. Улазница укључује организован аутобуски превоз са Трга Николе Пашића. Постоји могућност организовања ванредних обилазака уз претходну најаву Канцеларији Њ.К.В. Престолонаследника Александра на 011 306 4050 или kancelarija@dvor.rs.
За све информације и резервације посетиоци се могу обратити Туристичком информативном центру у Београду, Кнез Михаилова 5, 11000 Београд
Тел: 011/ 2635 622; Факс: 011/2635 343
Контакт особа:  Сања Павловић
Број људи у групи је ограничен на 50. Школе, студентске организације и пензионерска удружења заинтересована за посету Дворском комплексу могу се најавити директно Канцеларији Њ.К.В. Престолонаследника Александра на телефон 011/306-4050 или путем електронске поште kancelarija@dvor.rs
Izvor: royalfamily.org

Нема коментара:

Постави коментар